LeitmotiF Joies

Hola! Em dic Laura, i sóc la persona que hi ha al darrera de Leitmotif Joies.

Vaig començar aquest projecte amb molt il·lusió al 2016 i junts hem anat creixent i evolucionant fins avui.

Amb la joieria vaig trobar una manera d’expressar-me, d’alimentar les inquietuds i poder crear amb les mans; el meu oasis de pau, en el que connectar-me amb mi mateixa. Des del meu petit taller a l’Alt Empordà dissenyo i creo joies inspirades en tot allò que em fa vibrar, amb el desig de que et faci vibrar a tu també.

—————————————————

Hola! Me llamo Laura, y soy la persona que está detrás de Leitmotif Joies.

Empecé este proyecto con mucha ilusión en el 2016 y juntos hemos ido creciendo y evolucionando hasta hoy.

Con la joyería encontré una manera de expresarme, de alimentar mis inquietudes y poder crear con las manos; mi oasis de paz, en el que conectarme conmigo misma. Desde mi pequeño taller en el Alt Empordà, diseño y creo joyas inspiradas en todo aquello que me hace vibrar con el deseo de que te haga vibrar a ti también.

El meu estímul principal és la Natura en totes les seves formes, textures i colores; l’entorno en el que vivim i del que som un element més.

Amb aquestes joies vull fer petits homenatges al mar, al bosque, a la vida… encapsular la seva meravella y convertir-la en petits amulets que et facin connectar amb un moment bonic o un lloc en el que t’agradaria estar. Les creo amb la voluntat de que siguin més que un complement, que et sumin, que t’aportin felicitat i que et facin sentir bé cada vegada que les portis. Joies que alimenten l’ànima.

Com a marca hi ha certs valors que vull transmetre. La cura del planeta que ens acull és molt important, disfrutar de tot el que ens brinda i tornar-li el favor tractant-lo amb respecte. Intento fer les coses de la manera més sostenible possible, per aquesta raó utilitzo productes respectuosos amb el medi ambient, como líquids biodegradables o packaging fet a partir de materiales reciclats. La producció és local i a petita escala, sense pressa, donant a tots els processos el temps que requereixen per tal d’assegurar la feina ben feta i el mim a cada detall.

Crec que un consum millor és possible, i amb millor em refereixo a més responsable i conscient; donant importància a la procedència del que adquirim, valorant en quines condicions es produeix, amb quins materials i la repercusió que tenen en el medi ambient.

—————————————————————

Mi estímulo principal es la Naturaleza en todas sus formas, texturas y colores; el entorno en el que vivimos y del que somos un elemento más.

Con estas joyas quiero hacer pequeños homenajes al mar, al bosque, a la vida, a momentos vitales… encapsular su maravilla y convertirla en pequeños amuletos que te hagan conectar con un momento bonito o un lugar en el que te gustaría estar. Las creo con la voluntad de que sean más que un complemento, que te sumen, que te aporten felicidad y te hagan sentir bien cada vez que las lleves. Joyas que alimenten el alma.

Como marca hay ciertos valores que quiero transmitir. El cuidado del planeta que nos acoge es muy importante, disfrutar de todo lo que nos brinda y devolverle el favor tratándolo con respeto. Intento hacer las cosas de la manera más sostenible posible, por esta razón utilizo productos respetuosos con el medio ambiente, como líquidos biodegradables o packaging hecho a partir de materiales reciclados. La producción es local y a pequeña escala, sin prisa, dando a todos los procesos el tiempo que requieren para asegurar el trabajo bien hecho y el mimo en cada detalle.

Creo que un consumo mejor es posible, y con mejor me refiero a más responsable y consciente; dando importancia a la procedencia de lo que adquirimos, valorando en qué condiciones se produce, con qué materiales y la repercusión que tiene en el medio ambiente.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.